Wednesday, February 22, 2012

My Tiramisu




Ini pulak kek tiramisu...Idea nak buat kek tiramisu ni tercetus waktu saya shopping2 ngan husband di Tesco tempoh hari.My hubby dok belek2 kek...dia jumpa tiramisu...dia mcm teringin..dok belek2 ada tanda V tak...saya pikir..buat je la..bukan susah sgt pun,lgpun buat sendiri puas hati terbukti dah halalan toyyiba..heheh..last2 tak beli..so saya buat la..tp saya buat sendiri kek sponge dia..Tapi sayang kek ni kurang jadi pulak sbb tersilap beli whipping cream.takpe next time nak buat lagi..Tapi larat ke hubby saya nak makan lagi nie..heheh...bukan apa,start buat tiramisu hari tu,dr pg,tengahari,ptg ,amalam asyik makan tiramisu jer..hehehe...kembong perut den makan cheese banyak2..

1 comment:

  1. Assalamualaikum =)
    kak, boleh share resepi tiramisu ni?

    ReplyDelete